det skiljer bara en bokstav mellan rolig och orolig

1 maj är väldigt stort i Berlin, på gott och ont. Precis som med så mycket så är ju gränsen mellan väldigt roligt och väldigt jobbigt ofta hårfin.

Jag menar, det här ser ju mucho roligt ut,


medan det här kanske inte känns fullt lika soft.


Nåväl, Berlo bjussar på sommarväder och festen ligger i luften (dock blandad med lite oro och diverse varningar). Jag tänkte hålla mig långt ifrån båda gängen längst ner på hästskon, vilket jag i och för sig alltid gör, så kommer det här nog bli feztligt. Jag menar, varken nazis eller vänsterextremister är ju särskilt bra på det där med att vara festliga.


En halv påskhelg

Hej efter jättelång tid!
Det har varit en himla fin påskhelg. Eller ja, det är det fortfarande. Jag har ätit påskmiddag och fått nya tompisar, så det var ju roligt. Jag lärde allihop att spela Ring of Fire, med uppdrag. Och det är ju förstås alltid roligt. Sen dansade vi på Horst i Kreuzberg tills klockan slog 6 och vi gick hem i ett regnigt Berlin. Bra som sagt.

Jag hade skotema i öronen! Det syns inte jättetydligt, men det är två klackskor bredvid varandra i ena örat och en liten flipflop som hänger och dinglar i kedjan i det andra.
Och det som är så himla bra med den här långa helgen är att den bara har kommit halvvägs! Nu ska jag snart möta upp Danielle och Victor och dricka öl och gå till Sisyphos, nån knasig stor fest som har hållit på sedan i fredags och gör det fram tills på måndag. Nonstop. Mycket Berlino.
Såhär såg det ut från mitt fönster för någon timme sedan. Blå himmel och DDR-hus.

hits