We don't waste no precious time

...on skitställen.

När jag för en gångs skull faktiskt tar bilder så får jag väl se till att lägga upp dom. Och se till att förra helgens bilder kommer upp innan det blir helg igen, det här känns pretty much som sista chansen.


Sandra kom hem till mig och drack kaffe. Annars pluggar, pluggar och pluggar hon. Jag får knappt se röken av min fru, buhu. Så det här var so called, på 2000-talsspråk, kvalitetstid.


Sen kom Hanna (tre timmar senare än vad vi hade bestämt. Det är ändå bra för att vara hon). Vi ville inte gå till Andra lång, utan "göra nåt nytt och innovativt", så vi gick till... Linnégatan.


Men det sög, så vi heh, bestämde oss för att gå till satans Sejdeln ändå. Vi hängde med en massa skånska tjejer (fast det var bara jag som fick vara med på bild, hah!) och det hela var förstås asnice...


...så nästa dag orkade vi inte hålla på och fjanta så vi gick direkt dit. Jävla töntar.


Vi lyckades till och med få med oss Avenyns främste lobbyist! Emil ägnade mest kvällen åt att vara livrädd och tro att allt inne på Sejdeln var impregnerat med typ aids. Emil är störtskön.


BB!

Tja, det var väl lite om den helgen. Den här helgen är det Sejdeln-bojkott på riktigt. Jag funderar till och med på att lämna mina kvarter (ni kan inte fatta hur stort det faktiskt är) och våga mig bort till typ... Vasa, eller nåt annat avlägset. Jag är övertygad om att det kommer bli som att upptäcka en helt ny värld. Lovar att dokumentera min upptäcktsfärd.


Kommentarer:
Postat av: inez

Fin blogg! ;) :D


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits