Om livets snabba vändningar

Jag kan inte förstå det, i ena stunden har man världens bästa kväll, dansen är där, likaså drinkarna och peppen är på topp. I nästa stund utbryter tumult, alla kastas ut, kläms mot dörrar när andra börjar slåss och otaliga poliser står utanför.

 Jag inser att min väska är tömd på alla tänkbara värdesaker, när jag säger det till en polis så svarar han "det är inte direkt vad vi prioriterar nu". Då hade jag fortfarande ingen aning om att en man hade blivit skjuten i huvudet på nattklubben jag just haft så fantastiskt roligt på, för att strax därefter avlida.

Det har varit en väldigt konstig natt och morgon.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7208416.ab


Kriget mot halsen, rond 200

Jag bråkar med min elaka hals och ska se om den blir bättre av en solfika med Hanna nu. Håll tummarna!

a trash I know


Photo: Erik Sigvardsson

Nu har ju lönen kommit, nya strumpbyxor är kanske något som faktiskt borde prioriteras. Kanske.


Ett dygn på Marstrand

I helgen har jag mest hängt på Marstrand. Vi satt på klipporna och drack bubbel, så himla fint. När det blev lite väl mörkt så gick vi till Wärds och fortsatte ölandet på ölandet (absolut världens sämsta ordvits och internskämt, men jag måste. Tvångstanke sen Bali) som dessutom fick sällskap av jordgubbar och grädde. Inte så oväntat nog så slutade det i gräddkrig...


Klippor och converse


Sofia och havet


Underhållande om något!


På söndagen mådde vi logiskt nog lite söndag. Då gick vi till Wärds ännu en gång och tog in rejäla bakisluncher. Både jag och Matilda förevigade.


Så märklig som jag ser ut på bilden får man faktiskt inte se ut, även om man nu råkar vara det.
Sen satt vi mest i solen i Lucas trädgård, åt Ben&Jerrys och pratade festivaler och sommar. Perfekta söndagen.


Sleep tight

Jag är full och jag är trött. Ikväll har jag firat att Helena är klar med sin terapeututbildning, grattis! Mycket fin kväll, men innefattandes lite väl många glas med tanke på min morgondag.

Då ska jag nämligen klara av att gå två visningar (Röhsska museet, 12.00 och 14.00 om du har intresse av att se dem) och därefter kolla på Micke som springer Götborgsvarvet. Dessförinnan ska jag hinna flytta bilen över halva stan, tvätta håret och raka mina ben som har börjat likna julgranar, haha! Vad säger vi, är det här ens inom möjligheternas ramar med ett morgonhumör som mitt?


Smink känns oerhört no-no nu när solen äntligen vill vara min vän igen! Om den här mycket märkliga bilden är något annat är ju också mycket tveksamt...


Några snäpp över lycka

Cykla genom Göteborg i kvällssol och doften av körsbärsblommor, se folk trängas på varenda uteservering och inte frysa det minsta trots att klockan är mycket och man bara har t-shirt. Fortsätta uppför backarna när man kommer till Liseberg för att man är påväg till någon man tycker alldeles ruskigt bra om och det bara måste, måste vara mitten av maj för alltid.


Note to self

Susanna, för i helvete, tvätta dina vidriga Converse! Jag skulle anta att hela företaget där jag jobbar vill avlida på grund av stanken från mina äckelskor. Snart får ni fler rapporter från mitt fräscha och glamorösa liv.


legs and gap


Foto: Erik Sigvardsson

Ny bild, har inte helt och hållet bestämt mig vad jag tycker om den. Ovant mest, kanske.

Nu ska jag sätta i mig lite mat och sen ska jag och lillebror se min favorit Magnus Betnér  på Konserthuset. Kan ju inte bli annat än nice!


Ängslig fjant ger ser

Jag har i många år haft ett starkt leggingshat, ganska exakt sen alla började springa runt i dem. Leggings är så mainstreaaaaaam, så himla blonderade extentions-tacky och nej, bara neeej! Man ska ha struuuumpbyxor, jag ska aldrig mer röra ett par leggings, ever!

Ni hör. Mucho jäkla pretto-ängsligt och hur jävla larvigt som helst.

Nu har jag, av någon anledning helt bytt åsikt. Om det beror på att jag är mindre ängslig vet jag inte, kanske har jag bara upptäckt att man behöver tvätta strumpbyxor så satans ofta, i alla fall så som mina fötter, och då förstås även strumpbyxor, luktar efter en hel dag i Converse...

Så ja... Susanna from the past tvingas retirera och jag hm, ska leta leggings nu.

Puss och kram från skamvrån. 


sjukling

Jag ligger hemma i feber och galen rosselhosta. Imorse vaknade jag av att jag blödde näsblod och såg ut som en vampyr strax efter middagsmålet. Mycket glammigt.

Som tur är finns nästan hela min familj hemma ikväll (bara en av tre bröder är ute på vift, wow!), något som är ganska ovanligt. Vi är så många och för det mesta är de flesta ute och flänger.

Ikväll får jag i alla fall sällskap, vi ska kika på film och jag ska trycka så mycket Ben&Jerrys jag bara kan, jag har intalat mig själv att det är feberns värsta fiende... Mysigt blir det i alla fall, vi är hela sex stycken i familjen, och det är mycket, mycket sällan (nästan) allihop är samlade en lördagkväll!


Finns det något du inte botar, käraste half baked?
Source: GoogleDesign by Johanna Wahlman
Nu har bilder från modevisningen förra veckan börjat dyka upp både här och där. Den här fantastiska kreationen bar jag!


Nowna var som vanligt hur snygg som helst.


Verb: bjästa - att bjästa; när ett helt samhälle aktivt vänder sig mot någon oskyldigt, gäller även på internet.


Hm, någon som känner sig sugen på en Bjästa-hylla, tro? Vad du än har råkat ut för så kommer den inte tro dig, utan istället börja håna och trakassera dig. Den får även med sig alla sina hyllkompisar på det. Det hela slutar med att du tvingas flytta många, många mil för att komma bort från din plågohylla.

Nu åker vi till Ikea, gott folk!


Vad du inte vill missa


SPARKA IGÅNG SOMMAREN PÅ ETT STILIGT & MODERIKTIGT SÄTT MED OSS!

I våra nya, fräscha vårkläder så börjar vi kvällen med härligt mingel, röda mattan, skön musik och allt som hör till!

Sedan är det bara att njuta av modevisningen där tre unika kollektioner visas upp.

Sedan fortsätter vi kvällen genom att slå våra nyputsade klackar i taket!

Vid hemgång får ALLA våra gäster den LYXIGA & ÅTRÅVÄRDA GOODIEBAGEN!

Det blir en magisk afton, som ni bara inte kan missa, släng på er den snyggaste partyoutfiten ni hittar i garderoben, nu bevisar vi vilken moderiktig stad Göteborg faktiskt är!

Nu har du alltså chansen att se tre nya, lovande designers verk - och jag, bland många andra duktiga modeller, kommer finnas på catwalken! Jag sitter på några få förköpsbiljetter, en av dem kan bli din för 100 pix om du skyndar dig. Släng in en kommentar här eller
kontakta mig här.

 
Häromdagen fick jag förresten lite bilder från duktiga Erik Sigvardsson, som plåtade mig för några veckor sen. Här är ett litet smakprov, så visar jag resten inom kort!Nu går jag och knyter mig, mobillarmet ringer ju och jävlas med mig redan vid 07.00. Vi ses på Parken på fredag!


hits