Kyla vs politisk korrekthet 1-0

Sen jag kom hem från Bali har (förutom svår solabstinens och strandsaknad) en massa små projekt dykt upp. Det gillar jag, jag har haft att göra hela dagarna, fastän jag hade bestämt att jag bara skulle landa och göra ingenting första veckan.

 Idag började jag dagen med att åka och träffa Johanna, som jag ska gå en modevisning för senare i vår. Vi tog mått och jag provade lite av kläderna, hon är förbannat duktig den där damen! Ni får komma och kika på hur det hela blir den 7 maj på Parken i Göteborg.

Därefter åkte jag vidare på en mässa, som bland annat resulterade i att jag har ett möte med ett rätt spännande företag imorgon. Eller, förhoppningsvis spännande, det får vi se. 

Nåja, jag trivs bra med allting nu, Sverige börjar kännas okej. Förutom när jag får vänta för länge på spårvagnen och huttrar hejdlöst trots mina fyra lager stickade tröjor. Då står jag och stampar argt och undrar varför just jag skulle födas i ett sånt kallt och gudsförgätet land,  även om jag vet att det är fel på så många sätt. Kyla utklassar politiskt korrekta tankar rejält.


När livet inte innehöll raggsockor och tumvantar 
Foto: Per Bergbom


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits