Efterskalv

Inatt har jag skrivit två långa, långa utkast som sannerligen inte är tänkta för publicering. De ligger där och innehåller allt jag bara var tvungen att skriva av mig i natt. Ligger där och innehåller gamla, vad jag trodde glömda, tider. Innehåller allt som jag trodde hörde till den där typen av historia som man numera kan skratta åt, och som jag absolut inte trodde kunde rivas upp och kännas precis likadant igen.

Det är som terapi att skriva, jag läste något reportage om någon terapeut som jobbade så. Enligt honom spelar det ingen roll vad man skriver, bara att man gör det. Han menade att man kan fylla ett helt block med "Hej Ralf", och bli hjälpt av det. Jag vet inte om det är bra, kanske, kanske inte. Jag fyllde två långa inlägg med gammalt groll. Det var i alla fall alldeles utmärkt.

För övrigt så har jag tittat på Debatt på Svt Play inatt, om våldtäkten i Bjästa. Förstås. Uppdrag gransknings reportage (som jag kollade på härom natten, ni hör ju hur jag tillbringar mina nätter... Haha) var det vidrigaste, absolut vidrigaste sen Roslund & Hellströms "sann berättelse"-baserade bok om trafficking.

Nåväl, kanske borde jag stänga av datorn och försöka få till en date med John Blund, men jag har under hela natten tutat i mig själv att "det är luuuugnt, egentligen är ju klockan bara 1:55". Dessa tidsomställningar, ständiga uppsåt till förvirring.


Tidigare idag. Fullständigt irrelevant bild i förhållande till inlägget. Det är tydligen så man gör, har jag fått lära mig.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits