en knäpp pizza och sex and the city.

Knasigaste dagen. Jag har hunnit med en plåtning ute på Marstrands klippor, det var förbannat kallt, och dessutom att vara mer känslosam än på mycket mycket länge. Bra fast jobbigt, vill jag anta. När jag kom hem var jag lite trasig, och då är det tur att jag har en pizzeria våningen under min lägenhet. Alla som känner sig lite trasiga en torsdagkväll borde unna sig själv en knäpp pizza och Sex & the City.

Nu ska jag sova. Hejdå knasdag.


source: unknown


NyttEn ny bild fick dyka upp, den gamla hade ju suttit där och ugglat en bra stund. Även den här gången är det duktiga
Erik Sigvardsson som har fotograferat. Fint, tycker jag. Känns lite franskt, trots att det är ett alldeles vanligt fönster i ett grådaskigt Göteborg.

Imorgon ska jag plåtas ute vid havet, på Marstrand. Hoppas att solen tänker hänga med lika bra då som den har gjort idag - då lovar jag att bada!

Nu ska jag läsa lite i min skräplitteraturbok (haha, en typisk idiot-förutsägbar tjejbok. Ändå kan jag inte sluta läsa...), godnatt!


Anledning nog att inte rösta moderat

 
Det här är så roligt, så förbannat jävla roligt. Om man väljer Mange, Mange-Sveriges-näst-största-riksskämt-efter-Kissie-Schmidt för att göra en vallåt så kan man bara inte få ha hand om det här landet. Det går inte. Då ska man ska inte ens ha hand om sina egna toalettbesök.Om röda stolar, och lite mer.


Idag har jag kommit på att jag vill ha en klarröd pinnstol vid mitt fönster. Jag till och med måste ha det. Det passar inte alls in där jag bor, men det är så ändå.

För det är ju sådär i livet ibland, man bara måste måste ha något, fast det inte alls passar just där och då. Och då ska man ju bara se till att fixa det, ändå.


Idag...

...är det min och bara min dag! Tonåren har gjort sitt och vi har vinkat av varandra, nu är det dags att se hur twenty-something-livet ter sig!
Det  betyder också att det var ett helt år sedan jag var på bal! Bara det är ju ganska galet. En bättre födelsedag än då har jag faktiskt svårt att tänka mig att jag någonsin kommer få,  helt fantastisk kväll.


hits