Du är nu en enda länk ifrån allt du behöver veta

Det här är fantastiskt jävla underbart! Nu ska jag börja prenumerera på Men's health, och jag råder alla jag känner att göra detsamma. Så att vi lär oss nånting, nångång.Fjällkväll

Ikväll har vi suttit ute på restaurangens terass, druckit rödvin, lyssnat på varandras favoritlåtar, pratat om livet förr, nu och senare, och tittat på fjälltopparna förstås. När det blev kallt gick vi in och hämtade ett duntäcke, lite kyla är aldrig tillräckligt för att stoppa en fin kväll. När det blev ännu kallare och vinet var slut så gick vi dock in, hittade en chipspåse och fortsatte kvällen framför våra datorer.

Nu sitter jag och Anna brevid varandra i soffan, med varsin laptop i knäet och läser samma bloggar. Ibland kommenterar vi vad vi läser, ibland visar vi varandra nåt på Facebook (finns det någon som inte har Facebook uppe hela tiden, brevid de andra flikarna? Jag är övertygad om att världen rasar samman annars. Facebook är tryggheten i livet, stöttepelaren i stormen.). Mycket socialt.

Ja, så har livet på fjället varit ikväll.

Godnatt!

Medan ni är i VisbyIdag har Myrland bjussat på sol, till skillnad från övriga, mycket regniga dagar senaste veckan. Sedan jag skrev här sist har min mamma varit här och hälsat på. Det var trevligt. Första dagen hon var här skulle vi gå en "liten promenad", som slutade som en fjälltur på åtta timmar. Så kan det gå, men det var kul. Annars har min dator varit knasig som bara den, men nu verkar den ha ordnat upp sig. Det var nog bara övergående lappsjuka.

För övrigt har vi det fortsatt kalasbra. Idag har vi dessutom bakat jättemycket kakor - och det betyder att jag har ätit jättemycket kaksmet! Extra bra dag.
Känn ingen sorg för mig Göteborg (men jag saknar dig)

Jag har det jättebra här, det har jag verkligen. Jag gillar lugnet och den vidunderliga utsikten över alla fjälltoppar och vattenfall, det är fantastiskt. Men jag saknar Göteborg. Jag saknar, märkligt nog, den kvava storstadssommaren.

Jag saknar att sätta på mig min finaste hatt och springa ner på någon av Linnégatans uteserveringar, jag saknar att råka stöta på en vän man inte har sett på länge och dricka en mycket spontan kopp kaffe i Haga. Jag saknar Slottskogen och allt euforiskt lyckorus den osar av under sommarmånaderna. Jag saknar att hoppa runt i helknäppa danser till Håkans tidigaste på ett mörkt litet dansgolv precis hela natten. Jag saknar att därefter trilla den, så när på de som börjar jobba väldigt tidigt, tomma vägen hem och se upp mot alla de gamla hustaken i morgonljuset. Jag saknar kvällarna som aldrig blir vad man först tänkte, en öl efter jobbet, som blir till grillfest i Kålltorp, som blir till en helkväll i Vasa.

Jag saknar helt enkelt min Göteborgssommar, att virvla med i stadens sommaryra och inte veta särskilt mycket alls om varken dagen eller morgondagen, mer än att de antagligen blir väldigt bra. Det har ju alla föregående dagar blivit.


Min innergård. Stan fast ändå inte, och absolut bästa stället för sommarfrukostar. Jag lovar.


Jag förra sommaren. Jag bodde verkligen i den där hatten, haha!En av många Slottskogspicknickar 2008. Jag och Matilda övade på att fånga vindruvor mest hela dagen.
mer fjällSåhär såg Myrland ut när jag var ute och gick idag. Kempeflott.

Akkurat


Min utsikt från fönstret har bytts ut från Linnégatan till den här.


Min fina kollega Anna. När vi inte springer på fjälltur...


...tittar vi på film på en öde vindsvåning...


...och/eller äter. Mycket.Som ni ser så har jag det alldeles dejligt här bland fjälltoppar och renar (okej, renarna gömmer sig duktigt, men jag har sett en sovande älg). Det är, det häruppe välanvända uttrycket, flottis! Hoppas ni har det fint i Göteborg, och att innerstadsluften inte helt har tagit död på er än, hö hö hö.


Resebestyr

Tidigt imorgon bitti går min buss till Norge, och jag har i princip inte gjort... någonting. Jag packade upp väskan från Kroatien, men därefter har jag mest sprungit runt och kastat ner nya grejer i den på måfå, utan nån eftertanke alls, haha. Jag inbillar mig att Norge bara är kallt och åter kallt, men att bara packa ner lurviga skogsmulletröjor är nog lagom korkat.

Dessutom ska jag ju träffa flertalet av mina närmaste vänner idag, och säga hejdå för en bra stund, så nu borde jag nog tvätta håret, annars är det kanske tveksamt om dom vill fortsätta vara mina vänner. Det har fortfarande kroatiskt saltvatten i sig! Mycket äcklig tjej, den där Susanna.


Jag och sötaste lilla valpen på en gård i norra Kroatien. Fler Kroatienbilder lär ju dyka upp!


hits