Rapport från Ubud

Jag sitter på en restaurang tillhörandes ett hotell en bit utanför Ubud. Stället är invaderat av ca 40 galna hippies som är här och tja... maler mantran, såsom det låter i mina öron. Själv spelar jag Kent. Jag glömde hörlurarna uppe i vårt hus på risfältet, så jag bjuder även hippie-folket och personalen på min musik. Än har de inte klagat.

Ikväll åker Björn och Patrik ner till Kuta igen, eftersom deras plan går tidigt imorgon bitti. Jag kan inte riktigt förstå att de redan har varit här i sina 10 dagar, tiden har gått helt ofantligt fort!

Imorgon eller i övermorgon åker vi upp till nordkusten igen, där jag ska ta bilder på ett spa. Det innebär även gratis kost och logi för oss, något som verkligen uppskattas och behövs nu, kontot har börjat gnälla lite.

Häromdagen fick vi den hm, fantastiska idéen att hyra moppar. Nu flyger vi runt i vänstertrafiken och skrämmer slag på alla balineser som ser oss (speciellt när vi är tre på en moppe. Då skrattar de alltid hysteriskt). Än så länge lever vi, men om jag slutar skriva här så ska ni inte vara lika säkra.


Vår trädgård i Ubud


Våra grannar på risfältet


Fler grannar i vår by Penestanan Kelod
Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits