planerar panik

Jag har redan planerat in att jag ska rusa ut i reavimlet i mellandagarna, det är mycket konstigt för att inte tala om dumt i huvudet på grund av diverse olika saker, typ

- att jag alldeles strax ska flytta och hur jag än gör så kommer det kosta en rejäl slant

-  att jag verkligen hatar hatar hatar att trängas med en massa folk. Det är bland det absolut värsta jag vet. Hatar reor, stora varuhus och allt liknande som bara finns till för att göra kaos med en. Panik tretusen.

- jag fick en rätt ledsen lön den här månaden och nästa kommer bli ännu ledsnare

MEN

det är ju så mycket jag behöver. Verkligen behöver. Och inte nåt 'behöver' á la JP i Ung&Bortskämd, "jag måååste ju bara shoppa upp 20 papp i månanden, av mammas pengar". Nej, det här är sånt jag behöver för att vara hel. Lovar er. Jag MÅSTE ha en kamera. Eller två förresten. En riktig (behöver verkligen) och en kompakt för att föreviga långa nätter (okej, behöver jag kanske inte jättemycket, men det kostar å andra sidan inte jättemycket heller). Sen så valde ju min kära 3G så väldigt fel månad för att bli stulen (mm, vi ska inte prata mer om det, blir bara arg och bitter) så fastän jag verkligen inte vill eller har råd så måste jag köpa en ny telefon (behöver verkligen verkligen. Jag är inne på tredje telefonlösa veckan och min depression lika långt gången).

Så ja. Om, inte när, jag lyckas komma hem på juldagskvällen så har jag en massa tekniska prylar jag vill ha, inga pengar och lite bestående men efter ångestattackerna. Don't you just love mellandagsrea to?Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits