Ett (snart) nerpackat liv

Jag håller på att packa ner hela mitt liv i flyttlådor och sopsäckar. Eller där ljög jag, flyttlådorna är slut och det är min ursäkt för att sitta här och gotta istället. Åhåå, det här är inte vidare kul alltså. En annan sak är att jag nu, efter att ha städat ur en tredjedel av garderoben redan har tre fulla sopsäckar med kläder - hur ska allt detta få plats i min lilla, lilla lägenhet? Jag kommer få vada i kläder. Eller bygga gångar genom allt, som folk på såna där vidriga dokumentärer om skräpsamlare som kanal5 aka Förnedringskanalen envisas med att visa stup i kvarten.

Haha, nyss kom min mamma in;

- Susanna, har du några tallrikar?
- Näe, tror inte det. Vet inte riktigt
- Du kan ta våra svarta. Vi är så trötta på dem och de är av dålig kvalitet.

Men hahaha, TACK SÅ MYCKET! Avdankade tallrikar av dålig kvalitet, är det vad jag är värd, mor!? (jag vet att hon läser det här alldeles strax. Hon gillar min blogg. Eller gillade. Innan det här uthängandet av henne och hennes elakhet)

Äh, nu ska jag börja med fjärde klädsäcken, men om en timme lämnar jag allt det här åt sitt öde och gör Kontiki osäkert istället! Mycket mycket bättre!

Sandra är i Thailand förresten, det är ju ganska äckligt. Jag saknar henne en hel drös.
Sandra Halilovic,
saknad - hatad.

Bilder från när vi var i Barcelona för snart tre år sen. Fantastisk resa.Kommentarer:
Postat av: Mor

Jag förstår att du samlar på argument för att klara av att flytta ifrån din snälla mamma. Som kanske inte var så snäll just när jag funderade lite högt runt tallrikarna. Och inte så genomtänkt heller för den delen. Men eftersom du blivit till och med mer omtänksam vad gäller miljön än jag, så anade jag att nyköpta, lika dåliga från IKEA kanske inte skulle vara din grej. Det ska bli intressant att se hur lösningen blir till slut.Kram från "uthängda mamsen"

2010-12-27 @ 22:06:05

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits