Dag 01 - Om mig

Det var väl själva fan att min fina nyårskalender-idé skulle börja med det som alltid är absolut svårast att skriva om. Egentligen borde det här ju vara allra sist, för förhoppningsvis så har övriga 29 texter gjort sitt för att den här ska slippa bli sju mil lång (och fortfarande svårast att skiva. Paradoxalt värre.).


Precis som står att läsa här bredvid heter jag Susanna, är 20 år och bor i Göteborg. Sedan jag tog studenten för ganska exakt 1,5 år sedan så har jag hängt i Indonesien ett antal månader, jobbat bland norska fjälltoppar (ja, i den ordningen. Ja, jag vet, alla andra som kör den klassiska svenne-trippen börjar med Norge och tar Asien därefter. Men nej, inte jag) och, förstås, virvlat omkring här i Göteborg. Åh, vad jag älskar den här staden med allt vad den har att komma med.


Just nu jobbar jag, och i framtiden ligger både studier och resor och ruvar, tålmodigt väntandes på mig. Men mest av allt lever jag. Här och nu. Och det är, för det mesta, alldeles, alldeles underbart.Förra julafton. I år blir det kanske en aning kallare, har jag hört talas om, men det ska nog gå. Typ.

 


Öl på Sejdeln. Det allra bästa sättet att få en höst att bli en ypperlig höst.

 


Marstrand i somras. Ändå var det kallt. Jättekallt.Nu hoppas jag att ni följer med mig fram till detta årets slut!Kommentarer:
Postat av: Rebecca

Ses en 13de på julfesten :D hihi


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits