Men, vi kan väl inte bara ha kul?

Ibland tänker jag att jag har det lite för bra, är lite för glad och har lite för roligt lite för ofta. Varje gång jag går runt i mina kvarter tänker jag på hur mycket jag älskar dem, och hur mycket jag älskar hela staden jag bor i. När jag är med mina vänner kommer jag ofta på mig själv med att tänka att de måste vara de finaste vännerna i hela världen. Nu har jag varit ute och dansat, druckit öl och bara haft fantastiskt roligt tre dagar i rad. Är det verkligen nyttigt, är det verkligen tillåtet att vara så glad och ha det så bra?

De tankarna slår mig ibland, kan jag verkligen bara ha roligt och gilla allt, hela tiden? Men ja, jag anser faktiskt att man ska ha så roligt man kan och så ofta som möjligt. Det här är antagligen den enda och sista tiden i mitt liv då jag kan leva såhär. För dagen som är och utan en drös med ansvar och förpliktelser som tynger mina axlar. 20 år är jag bara just det här året, och därefter kommer ett allvar och sveper med sig mig och mitt liv. Det kommer antagligen också bli väldigt bra, och roligt, men på ett helt annat sätt.

 Därför väljer jag att göra allt jag kan och vill av den här, helt otroliga, tiden. Jag väljer att vara tacksam över att allt är precis såsom jag vill just nu. Jag väljer att ha så roligt som möjligt så ofta som möjligt. Jag väljer att älska varje sekund av den här tiden i livet. Och jag väljer att tillåta mig själv att känna så.


Foto: Erik Sigvardsson


Kommentarer:
Postat av: xayal

sååååååååååååååååååååååå vaer bild


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits