"jag har ju en hel sommar att ta igen"

Idag vandrade jag in i köket med gårdagens smink en bra bit under ögonen och samma kläder som jag svängde runt i igår och som jag visst råkade somna i där kring halv fem-snåret. Denna oerhört fräscha tjej möts där av - delar av sin släkt. Gemensam frukost tycke de var en trevlig idé denna söndag. Ja, verkligen.

Efter två ägg och i alla fall lite åtgärder av äckelheten så väljer jag att följa med ut på Slottskogspromenad. Ett ganska hurtigt val med tanke på mitt tillstånd, tycker jag. Jag slår mig fram genom de strumpbyxor, klänningar och kavajer som belamrar större delen av mitt rum för att hitta en svart tröja att ha på mig. Den första jag ser och lyfter upp har tagit åt sig alltför mycket röklukt efter att ha fått hänga med på Cicero igår. Nästa är än vidrigare och påminner snabbt min näsa om att det var detta linne som bekantade sig med en halv öl under torsdagens dansande.  Det slutar med att jag går ut i mitt målarlinne, ja, jag har ett sånt, och ser ut som en cirkus. Imorgon har jag varit hemma en vecka.

För övrigt hade jag sjukt roligt igår, idag har jag inte så roligt och om sängen inte hade varit full av äckliga kläder så hade jag gärna dött där. Nu går ju inte det.


Jag och Nader på Flamingo i fredags. Från igår finns nog inte en enda bild, men det känns rätt okej.
Bild snodd av Nader.Kommentarer:
Postat av: Anonym

va fin du är! :)

2010-08-22 @ 20:14:16

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits