En liten berättelse om kärlekIdag fyller min bästa vän år, hela 20 dessutom. Hanna är den där som alltid ställer upp, lyssnar och är psykolog. Hon sätter sig in i alla mina problem, även de som är futtigare än en flugas, och det gör hon även när hon jobbar och dessutom är alltför bakis.

Hanna är även den som jag har de galnaste, roligaste och utan tvekan sjukaste festminnena med, skulle ordet party behöva en mänsklig skepnad så är det redan ordnat genom fröken Atterskog. Ingen kan dricka Arak (balinesisk kokossprit för er som inte vet sådana viktigheter, haha) som Hanna, ingen kan heller ta över ett dansgolv så som hon alltid, utan undantag, gör. En utgång (eller
"eftermiddagsfika") med Hanna kan sluta precis hur som helst, med undantag för tråkigt och normalt!Genom alla år har jag och Hanna hunnit med mycket tillsammans, bland annat ökenvandringar och jet ski-turer i Kroatien, Spanienupptäckter och magiska soluppgångar på Bali (haha, bakom de här superpräktiga beskrivningarna ligger så mycket mer. Långt mycket mer.). För att inte tala om alla Göteborgsnätter. Dessa fantastiska Göteborgsnätter.Sen att Hanna aldrig, aldrig nånsin kan passa en tid, har världens sämsta namnminne, och ännu sämre lokalsinne gör bara att jag älskar henne ännu en smula mer.

Det enda som är riktigt uselt just nu är att Hanna befinner sig i Spanien och att jag i och med det får fira henne många många mil ifrån min favorit.

Jag skickar i alla fall världshistoriens största grattisdrakpussar till dig Hanna. Fira din stora dag så att jorden skälver ända hit upp till Sverige!

JAG ÄLSKAR DIG. DU ÄR BÄST.


Kommentarer:
Postat av: Hanna

SUSANNA!

Du ar guuuuuuld! Jag hatar ocksa spanien..ibland ;P!

Ah, det ar sa cp har och jag hade behovt nagon som loser upp soppor haha, det har med drama verkar vara min grej!

AH, men du maste ju komma hit :O?! MASTE!

Alskar dig min van!

2010-04-16 @ 00:17:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits