En eftermiddagsfika a´la Hanna och Sussi

Om rubriken fick dig att tro att det här inlägget skulle innehålla en kornig mobilbild på en jätterolig latte och en ännu roligare muffin så kan du släppa den tanken ganska exakt nu. Jag är ledsen att göra dig besviken.

Jag har ju vänt en aning på dygnet den senaste tiden. Vet inte, jag har kanske nämnt något om det? Men vet ni, IT'S OVER!

Jag hittade ett helt fantastiskt vända-tillbaka-dygnet-recept;

Fina vänner
Öl
Öl
Öl
Ett 5 liters öltorn på Sejdeln
Mycket random händelser
Ännu mer av allt ovannämnt


Jag hittade bara den här sketna bilden när jag googlade på öltorn, så antagligen är det ett mycket hemligt recept jag outar nu.

Helt, HELT otroligt recept. Jag kom visserligen hem någon gång vid fyrasnåret, men, när jag vaknade upp imorse och spänt startade datorn för att kolla på klockan (mobilen dog i natt) - så visar den 8:55! Magiskt. Underbart. Fantastiskt.

Genom åren har antalet kvällar då jag och Hanna har gått ut "för att ta en öl" blivit stort. Det har slutat på otaliga sätt, vågrätt på dansgolv, Shanti (haha, aningen internt...), märkliga efterfester på skaldjursrestauranger och äggkastning är bara några. Men aldrig någonsin med en öl.

Igår var planen inte ens det, utan "en eftermiddagsfika", hell yeah.


Kvällarnas kväll. Kuta, december 2009 (lägg märke till den fantastiskt fula white trash-nageln!). Om den här kvällen finns en hel massa att säga. Men det tänker jag inte göra.


Kommentarer:
Postat av: Hanna

Detta. är. poesi.

och våra liv i ett nötskal. hur ska det gå med det nu då? hm..

Kutakvällen är en annan historia. den kan du skriva om när jag har lämnat landet, thank you very much!

2010-04-01 @ 13:35:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits