I aprilsolen


Håkan Hellström – Aprilhimlen 
Utan Håkans visdomar om den här månaden får april bara inte passera.


Vill du bo hos mig?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7025496.ab

Nobelkommitén ringer; "Var Einstein en stor man?"
"Ja, såklart"
- så var han inte alls det ;PppPP:pppP

Trots min stora irritation över alla de där enerverande Facebookgrupperna så var jag ju tvungen, jag var ju verkligen det... Det här måste vara det sötaste världen har skådat.


Kärring-Sussi

Jag kollar på Agenda, äter keso med skivad banan i och dricker citronvatten till det. Tiden då även söndagskvällen hörde till helgen är förbi, men både mysigt och gott är det. Faktiskt.


Min söndagsunderhållning


När min samtid briljerar

Att det här med Facebook är fint och sådär vet vi nog allihop vid det här laget. Att man har lite halvpejl på folk som man aldrig ens skulle ha kommit ihåg att man träffat om det inte hade varit för Fejjan, men som man nu istället lärde känna. Och gjorde man inte det så vet man i alla fall vart de är i världen och vad de käkar för frulle och så (okej, det kan vara både förjävla tråkigt och irriterande, men jag tycker ändå att det är lite mysigt att alla jag har hängt med, mer eller mindre, under de senaste tre åren finns samlade i mitt ständigt uppkopplade FB-vardagsrum).

Av ren tristess så klickade jag på en Spotifylista som en pojke jag träffade på en festival för tusen år sen hade lagt upp. Och tack fan för det, sjukt bra musik - och sjukt mycket musik! Nu har jag en massa nytt och fint att lyssna igenom. Tack festivalragg, och tack Fejjan, du vet att jag älskar dig. Det var ju hit jag ville komma, att jag alltid ska snurra runt så mycket först...

(Jag hade gärna lagt upp listan här, men då blir jag nog anmäld för stalkning. Med all rätt.)


Taggar för en potentiell superkväll


Min lördagskväll tänkte jag börja hemma hos den här fina damen, som precis har fyllt 20 och ställer till med middag...


...sedan ska jag fortsätta till min favorit-Lucas, som nu ska lämna partylyan no. 1 och bjuder till utflyttningsmaskerad som grande finale. Brott är temat, antar att det beror på att det borde ses som ett grovt brott att lämna den lägenheten. Lucasjävel.

Kan ju inte bli annat än spårat och helt fantastiskt.

Följ min blogg med bloglovin


Inte en chans...


Jag och Emelie vårskriker våren -08

...att jag tänker sitta här inne och uggla när solen fyller Göteborg med vår och glädje. Nu springer jag ut och gör ett vårskrik, eller så. Jag tycker att ni ska göra detsamma!


För precis två år sedan...


...hade jag precis fått jobb på Liseberg och garvade så mycket åt min fula Lisebegs-fez att bilden blev alldeles suddig...


...och spenderade dötiden innan utbildningen med att prova fina klänningar och föreviga dem genom gryniga mobilbilder.

Nu måste, bara måste jag få langa tantkommentaren nummer 1 och säga att tiden går så ofantligt fort! Lisebergstiden och den galet fantastiska sommaren den förde med sig känns som igår...

Äh, nog med nostalgi, nu ska jag ut i solen igen, dags för solfika nummer två!


En liten berättelse om kärlekIdag fyller min bästa vän år, hela 20 dessutom. Hanna är den där som alltid ställer upp, lyssnar och är psykolog. Hon sätter sig in i alla mina problem, även de som är futtigare än en flugas, och det gör hon även när hon jobbar och dessutom är alltför bakis.

Hanna är även den som jag har de galnaste, roligaste och utan tvekan sjukaste festminnena med, skulle ordet party behöva en mänsklig skepnad så är det redan ordnat genom fröken Atterskog. Ingen kan dricka Arak (balinesisk kokossprit för er som inte vet sådana viktigheter, haha) som Hanna, ingen kan heller ta över ett dansgolv så som hon alltid, utan undantag, gör. En utgång (eller
"eftermiddagsfika") med Hanna kan sluta precis hur som helst, med undantag för tråkigt och normalt!Genom alla år har jag och Hanna hunnit med mycket tillsammans, bland annat ökenvandringar och jet ski-turer i Kroatien, Spanienupptäckter och magiska soluppgångar på Bali (haha, bakom de här superpräktiga beskrivningarna ligger så mycket mer. Långt mycket mer.). För att inte tala om alla Göteborgsnätter. Dessa fantastiska Göteborgsnätter.Sen att Hanna aldrig, aldrig nånsin kan passa en tid, har världens sämsta namnminne, och ännu sämre lokalsinne gör bara att jag älskar henne ännu en smula mer.

Det enda som är riktigt uselt just nu är att Hanna befinner sig i Spanien och att jag i och med det får fira henne många många mil ifrån min favorit.

Jag skickar i alla fall världshistoriens största grattisdrakpussar till dig Hanna. Fira din stora dag så att jorden skälver ända hit upp till Sverige!

JAG ÄLSKAR DIG. DU ÄR BÄST.


Otroligt nöjd med min dag!


Okejdå, kanske inte riktigt så som då, men nära inpå i alla fall.

Jobbet har gått över förväntan bra, känns kalas! Allt annat verkar också ha bestämt sig för att plötsligt klarna upp och bli helt molnfritt. Både vädret och min röriga hjärna. Wunderbar!


Godnatt!

Efter min första dag på mitt nya jobb är jag så trött att jag blir mäkta förvånad om jag inte somnar på stört nu. Med den här rödögda, smått efterblivna bilden från vår underbara favvobar Alleycats i Kuta säger jag godnatt!


Den där Hepburn
Minns verkligen inte var jag hittat bilderna, sorry.

Åh, jag dör ju litegrann. Första bilden är gåshudsframkallande fantastisk.


cravings cravings cravings


Så störtskönt att det äntligen är inne med skor som är både snygga och praktiska!


En eftermiddagsfika a´la Hanna och Sussi

Om rubriken fick dig att tro att det här inlägget skulle innehålla en kornig mobilbild på en jätterolig latte och en ännu roligare muffin så kan du släppa den tanken ganska exakt nu. Jag är ledsen att göra dig besviken.

Jag har ju vänt en aning på dygnet den senaste tiden. Vet inte, jag har kanske nämnt något om det? Men vet ni, IT'S OVER!

Jag hittade ett helt fantastiskt vända-tillbaka-dygnet-recept;

Fina vänner
Öl
Öl
Öl
Ett 5 liters öltorn på Sejdeln
Mycket random händelser
Ännu mer av allt ovannämnt


Jag hittade bara den här sketna bilden när jag googlade på öltorn, så antagligen är det ett mycket hemligt recept jag outar nu.

Helt, HELT otroligt recept. Jag kom visserligen hem någon gång vid fyrasnåret, men, när jag vaknade upp imorse och spänt startade datorn för att kolla på klockan (mobilen dog i natt) - så visar den 8:55! Magiskt. Underbart. Fantastiskt.

Genom åren har antalet kvällar då jag och Hanna har gått ut "för att ta en öl" blivit stort. Det har slutat på otaliga sätt, vågrätt på dansgolv, Shanti (haha, aningen internt...), märkliga efterfester på skaldjursrestauranger och äggkastning är bara några. Men aldrig någonsin med en öl.

Igår var planen inte ens det, utan "en eftermiddagsfika", hell yeah.


Kvällarnas kväll. Kuta, december 2009 (lägg märke till den fantastiskt fula white trash-nageln!). Om den här kvällen finns en hel massa att säga. Men det tänker jag inte göra.


hits