Estocolmo

Nu försvinner jag strax till Stockholm, eller i alla fall det enormt sega tåget som ska ta mig dit!

Just nu: Laddar upp med en jäkla massa godis och packar det sista. Och ger er bildbevis på att det finns liv på andra planeter;


Marsianlandning i Smögen, -09


Morgon med Markus

Hm, idag vaknade jag innan nio, helt av mig själv. Hör ni, INNAN NIO?! Ja, det måste verkligen ha varit längesen sist. Min morgon tillbringar jag i alla fall tillsammans med Krunegårds två nya. Bra skit, även om jag aldrig riktigt (nåja, tills någon förklarar det för mig med övertygande argument, sämre är jag inte) har förstått varför man släpper två album samtidigt... Det verkar mest bara dumt, kan jag tycka.


Trevligt sällskap är det i alla fall, och morgonar är klart underskattade. Synd att jag inte kan komma ihåg det lite oftare bara...

Vill du också umgås med Markus en stund så kan du göra det
här. Nu funderar jag starkt på att gå och väcka Sandra på något osympatiskt sätt.


The 90's show

Foto: Erik Sigvardsson

Hela nittiotalet bor i mina lungor.Oktobervemod

Det här vädret gör mig så extremt jävla vemodig att jag knappt kan vara kvar i mig själv. Höstkvällar är vackrast och jävligast på en och samma gång. Som så mycket annat.


Göteborgsrusk sett från Skansen Kronan. I ett av de små husprickarna bor jag.


Stockholm blir kanske min stad


Foto: Annika Marklund

Nåja, förhoppningsvis för några dagar i alla fall. Nu har jag bokat biljetter, och tänker befinna mig i huvudstaden mellan 29 oktober och 2 november. Fint värre. Jag gillar Stockholm.


Foto: Isak Skogstad

Jag i Stockholm för ganska exakt ett år sedan. Man kan ju undra hur jag tänkte med håret? Bah.


Enorma I-landsproblem

Ett alldeles enormt irriterande monster har krupit in i min blogg och gör en massa dumt. Som att automatiskt göra om vissa ord till länkar?!

När jag skrev vin, så blev det automatiskt en länk till en jävla sydafrikansk vinklubb?! Samma sak med landet, då blev det en länk till eniro? ARG.

Vin, vin, vin, landet, landet, landet, vin på landet, fuck fuck fuck.

Undrar om det sista blir länkar nån skojig porrportal, eller så.

"¤%"%/&¤%¤)"(¤&"(&¤"=/(¤&"/(¤&="¤Q%¤&"¤/Q


Nu; Debatt och sedan måla hylla. Och vara lite gruffig över det här.


Det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid, ibland är det så

En dag ska jag skriva en bok som enbart handlar om pojkar, pussar och tåg. Och lite om vin i kaffekoppar, kanske. Det kan komma att bli världens allra finaste bok.


Precis...

...såhär kan det ju faktiskt vara ganska ofta (trots att folk säger att jag alltid vet vad jag vill, men de skojar förmodligen bara. Eller har fel.)

För er utan Spotify kan ni höra vad jag pratar om här. För övrigt så gillar jag hela Melissas nya, den andas beslutsamhet och viss ilska. Det tycker vi om.London calling

NU ÄR DET BESTÄMT, BOKAT OCH KLART!

Den 10 november, klockan 10.15 lyfter planet som ska ta mig och Sandra mot en ny värld. Hejdå Sverige, hejdå fina, men lilla, Göteborg. Vi ses igen, men inte på mycket länge, och om jag var du så skulle jag inte se det hela på samma sätt längre. Betrakta mig som en gammal vän istället för som nu, din fru och ständiga partner in crime. Men glöm aldrig bort att jag älskar dig, och det gör jag för alltid, Göteborg.

Och hej London, har jag chans på dig?


Jag och Sandra i Barcelona 2008. Grattis världen (eller?), nu fortsätter mongoturnén!
När livet tar en annan väg

Det blev ingen blomma, jag var på loppis och hittade sex sjukt söta shotglas (för en guldpeng - tillsammans!). Nu fick de blommans tilltänkta plats. Hejdå blomma.


Jag vill ha en grön kompis

Imorgon tror jag att jag ska inhandla en blomma av något slag. Jag saknar att ha djur, något så oerhört mycket. En blomma är ett uruselt substitut, men jag kan i alla fall döpa den, och prata lite med den. Nej, det sista ska jag inte göra, det skulle vara att erkänna min galenskap, och det förnekelsestadiet tänker jag allt stanna kvar i. Sen kan jag förstås inte lämna blomman här i Sverige när jag försvinner iväg till London, den får följa med, och eventuellt bidra till att jag passar in i något av alla Gökboet-kollektiv. Eller bara få mig att framstå som en idiot.


Nu ska jag göra något jag har tänkt göra länge, hah!


Random släkting till min blivande vän. Lika bra att jag lär mig gilla dem, allihop.


Helgens Viktoriaäventyr

Den här helgen/nästan-helgen har jag visst hängt lite väl mycket på Viktoria, dock inte lika mycket som mitt bankomatkort, som till och med bestämde sig för att sova där en natt...

I torsdags gjorde jag, Hanna och Hanna uteserveringen sällskap mest hela natten

Finaste Hanna och
Hanna


Skål!


Susspuss på Hanna, ohjaI lördags hamnade jag där igen ja, fint!


Lisa var på snabbvisit i Sverige, wieha!


Erik och Nils var glada, förståsDet var Sofia och Elin också!


Sen kom diverse annat folk, och efter ett tag snurrade vi vidare till Bryggan en stund, och då orkade jag inte ta fler bilder...Jadu, Viktoria, godnatt och tack för ikväll då...

Nåja, nu ska jag se hur det går för min bulldeg och fixa lite inför morgondagens plåtning, jag är sjukt pepp!


Men det hör du väl, det är ju en västgötsk talgoxe!

Idag fick jag lära mig att en del fåglar kvittrar på dialekt. Hur fint är inte det?

The smartest girls are staying inside

Ikväll hamnade jag, Hanna och Hannah på Viktoria, där jag lyckades glömma mitt bankomatkort. Grattis Sussi, du är så himla bra. Annars var det en hyvens trevlig kväll.

Godnatt.

hits