En mycket bitter parentes ni inte borde läsa

<bitterfitta> Jag tänkte skriva ett så galet klagigt inlägg att jag nog inte skriver det, av rädsla för att få den dunderbitterfitta-stämpel jag just nu känner att jag borde ha.

Men jag skiter i det, som sagt. Okej, bara lite då. Jag kan inte sova, de jävla metaltown-kidsen som har invaderat stan klär sig inte bara förbannat fult och lyssnar på usel musik - nej, de äter och beter sig som grisar på mitt jobb också, av den anledningen kom jag ifrån jobbet 01.30 idag (jag skulle ha slutat 22.30. Lovely.) - OCH NU, EFTER 12,5 TIMMARS ARBETSDAG, KAN JAG INTE SOVA FÖR ATT DE SKRIKER UTE PÅ MIN GATA OCKSÅ!!!!!!1111ETTUSEN

Plus att jag får festival-avundsjuka när jag ser dem tralla runt på Backaplan i bikini halv två på natten. De. Förstör. Mitt. Liv.
</bitterfitta>

Spårmåndagen innan den spårade


Det var jättevarmt och min näsa blev röd


Jag och Matilda gick till ett fantastiskt fint berg, där man ser ut över precis hela Göteborg. Tyvärr blev det inga bra bilder på det.


Vi grillade!


Fin-Matilda.


Sen kom Carro!

Där någon gång började vi sjunga snapsvisor, allt på grund av en midsommarkvarleva i Carros väska. Sen spelade vi in en massa jättefina filmer som kanske kommer upp här, någon riktig VIP-dag, vem vet. Men jag skulle inte tro det.


Sen åkte vi till Nico och drack drinkar, och han blev halv på min bild.

Sen, hejhopp, var klockan plötsligt 5, och jag skulle upp och jobba vid 11. Men det var ändå en jättefin dag och kväll, som ni förstår.

Hello sunshine

Idag har jag och Hanna varit ute i solen hela dagen. Jag hade en ny klänning. Ibland så kan två så enkla saker skapa en alldeles fantastisk dag tillsammans.


Vi låg mest i Kungsparken och tyckte att livet var bra.

Sen åt vi lunch på MixIt, lite galet gott sådär. Hanna hade tidigare samma dag köpt tröjan på bilden, utan att kolla vad det stod på den. Det upptäckte hon under lunchen, och tyckte att den var jätteful. Det tyckte jag var kul.Sen tog jag en mega-bloggig bild. Väldigt onödigt. Nästa gång jag fyllespyr ska jag ta kort på det, då ser ni ju också vad jag har ätit, det verkar ju vara intressant att veta det.

Idag sa Metro att det är varmare här än på Kos och Teneriffa just nu, så himla fint!


Google skrämde ihjäl mig i natt

Hm, inatt (imorse, snarare?) drömde jag att min chef hade googlat mig, hittat bloggen och ville sparka mig, på grund av nattens inlägg. Jag blev såpass rädd att jag, när jag insåg att det bara var en dröm, på något galet, och mycket snurrande sätt, tog mig ur sängen och kutade ner till vagnen. 

Jag rekommenderar verkligen inte mitt föregående dygn till någon. Den här morgonen, och arbetsdagen går solklart upp topp tre-listan över överjävliga morgonar i mitt liv.

Nu ska jag fortsätta må lite crap, och vara väldigt glad att jag har kommit ifrån jobbet. Det är trots allt helt fantastiskt väder!

En måndag långt bortom Okejlandets gränser

Att spåra ur såhär, en random måndag. Inte helt okej. Verkligen inte. Det är ju tur att Göteborg är förbannat vackert vid 5-snåret, i alla fall, för det kan jag lova att det är.

Jag borde ha anat var det skulle sluta redan när jag satt och skrev (och skickade in!) ett CV efter lite väl många glas...

Gottigt att jag börjar jobba 11.45 imorgon också, uscha! Jag kanske skulle ta och leta upp sjukanmälan-numret. Ansvarsfulla Sussi.

Tiderna försämras

Igår spenderade jag hela förmiddagen på innergården, tillsammans med min bok och Håkan i öronen. Och vad gör jag idag, vid samma tidpunkt? Jo, rusar till jobbet i spöregn. Mysigt. Men men, nu är jag ledig ledig ledig enda tills på söndag! Wieha!


Kolla titeln. So fucking epic.Right now

Dubbelavsnitt av Desperate Housewifes och chokladglass med Sandra. Mumma.

Lite vad jag har ägnat min helg åtFikat med Erik.Langat fakesmilet.
Druckit öl med Lisa, Erik och Nathalie mfl


Dansat som en galen på Parken, det syns dock inte här. Det tror jag att ni ser.Fikat med en, i vanlig ordning, mordisk Sandra.Fikat med Hanna


Fikat lite mer.


Ätit god mat på Victoria.
En helt vanlig söndag i Eriks och Hannas liv...

Sen har jag gjort en del annat roligt, kollat på Doris på Henriksberg, till exempel, men då hade kameran somnat. Sedan har jag förstås jobbat, men det är långt ifrån tillräckligt kul för att ens nämnas, egentligen. Jag vet inte varför jag gjorde det.


Det är så lediga dagar ska behandlas

Nu är jag hemma från ännu en sjukt, sjukt trevlig kväll! Min lediga kväll (eller, egentligen inte, om man jobbar imorrn så är det här väl ingen ledig kväll, om allt ska vara rätt och riktigt?) tillbringades först på Café Mio med Erik, sedanmötte vi upp Nathalie och Lisa och drog vi vidare till Viktoria. Efter några timmar och många öl så tog vi oss därifrån till Parken. Muy bien, muy bien!

Imorgon börjar jag jobba 11.00, då tyckte jag att det var lagom att vara hemma kvart i fyra.

"Det här måste vara dina favoritlåtar. Det var mina också, när jag var i din ålder"

Känn ingen sorg för mig Göteborg följd av Shoreline spelades när de orden nådde mina öron.

Jag börjar känna mig så gammal, och tiden verkar vilja fortsätta rinna iväg.

Men kvällen var fin, såsom torsdagkvällar på Sticky brukar vara, och än tänker jag verkligen inte sluta dansa till Håkan och BD.


Och inte är det dåligt att komma hem och hitta pizza i kylen heller.


Godnatt.


Alltid finns det något att fira

Puh! Nu har jag jobbat i sex dagar. Sex jävla dagar! Idag slutade jag för en timme sen och imorgon är jag ledig. Leeeedig! Wieho, kontentan av det är förstås - öl!

Så nu ska jag tvätta av lite mysigt jobbsvett och svira om för att sedan gå ner på stan med Hanna! Gillar det skarpt.Nästan lika glad som då, men bara nästan. Tänk vad en ledig fredag kan göra.

12 väldigt bra år

I torsdags tog Hanna studenten. Självklart var jag, Hannah och Josefine där för att gratulera fröken Atterskog, illa hade det ju varit annars. Hanna lyckades få mig rörd till tårar med sitt nostalgiska, om än ganska sluddriga, tal. För det är ju faktiskt förbannat fint att vi har umgåtts nästan varje dag, om än lite mindre under gymnasietiden, enda sedan vi var 6 år. Det är 12 år och två tredjedelar av vårt liv. Fint, säger jag bara, vi är alldeles hejdlöst bra.


Hanna


Jag, Hanna och Hannah


Hanna i stort format och Hanna i en aning mindre format.

Bilderna tog Josefine!

hits