Succé för min lugna helg!

Den lugna helgen jag lovat mig själv har lyckats riktigt bra, och trevlig har den varit, dessutom! Igår blev det Afterwork med en hel drös trevliga tjejer på Tre Kockar, de har ett helt löjligt bra erbjudande på fredagkvällar; köper man något i baren för minst 35 kronor så får man buffé på köpet! Det kommer lätt bli en återkommande fredagsfavorit! Sedan gick vi hela den långa vägen över gatan till Combi för några drinkar, och därefter bort till Jakob för att gratulera honom på 20-årsdagen. Jag och Becka stannade inte alltför länge, utan började bege oss hemåt och efter en kort paus på Combi för lite prat med de som befann sig där, tog jag och min cykel oss hem i vinterkylan. Runt halv 1 var jag hemma i min säng med en kopp te, både jag och Combis vakter var stolta över mig.


Fina flickor på Combi!

Lördagen har jag ägnat åt... tja, inte alltför mycket, pluggat lite, läst lite ur Simon och ekarna, tycker fantastiskt bra om den hittills. Kvällen spenderades tillsammans med min mamma, stora mängder chips och choklad och Se upp för dårarna. Mysigt värre!

Min största kärlek är avgaser, trottoarer och neonlampor som aldrig släcks

Det här måste ni bara se!

Så fantastiskt fint, och en så precis beskrivning av hur jag känner. (Jag känner mig inte alls malplacerad där jag bor eller så, nej nej...)

Konsekvenser av fantastisk planeringsförmåga

Gillar verkligen min skriva arbete-tid, lyckas alltid bli såhär, tja... den här tidpunkten. Klockan visar 02.02 och jag är inte ens klar, tänkte ta mig upp om några timmar igen och göra klart det. Ehehe, jättebra idé, really. Prov imorn var det också. Usch, godnatt.


Höstnatt


Barcelona mars 2008

En Barcelona-repris kanske skulle vara något för att bryta min konstant regniga Kungälvsvardag? Jag känner att mina dagar håller på att kväva mig, igen, måste måste måste få komma ifrån ett tag. Och ja, den här gången skulle det vara trevligt med något varmare än Stockholm, även om det i och för sig var ett alldeles fantastiskt avbrott i oktobertristessen.

01.41

Jag skrev ett inlägg men det var så himla tråkigt att jag raderade det. Hejdå.

Valvaka!

Jag tror på fullaste allvar att jag snart hostar upp mina stackars lungor, höstlovets mindre goda levene verkar ta ut sin rätt nu.

Ikväll (snarare inatt) är det valvaka som gäller. Valvaka och äppelpaj med två av mina bästa vänner. Att vi skulle vara smått nördiga? What?! Aldrig hört, idiot. Vi har förresten lovat att kasta äppelpajen på min stackars TV om det, mot förmodan, blir så att McCain vinner.


Min kropp verkar tycka att det är payback time för bla den här natten nu...

hits