Nej

Det finns så otroligt mycket jag vill säga, så mycket jag går och tänker och funderar på i dessa dagar. Är glad för, är fly förbannad för, är ledsen för. Jag vill få ner allt i skrift nu, rensa upp i röran som intagit både hjärna och hjärta. Men inte här, det tar emot något alldeles väldigt att gå in här och skriva. Det går inte. Den här bloggen är trött, trött och grinig. Vi är trötta och griniga på varandra. Inte alls bra för varann, just nu. Men det kommer väl, jag får rensa upp här också.

Ehum. Ja, det var bara det jag ville få sagt, ja.

Hoppas ni hade en fin midsommar, det hade jag!

Den nya it-väskanJust det, i torsdags tog ju Mimers fina treor studenten och kvällen bjöd på studentfest på Kajskjul 8. Strax innan passade Larne på att ta en bild, innehållandes mycket fint; finklädda Hanna och Suss, vattnet, båtarna, skymningen och... en satans jävla påse! Läckert, sjukt jävla läckert. Men annars är den fin.


If you fight love you are always a loser

My friends think you're not good for me,
I say I'm not good for me, but I cant change.

Tältning, fast minus det dära tältet

Det blev ingen Picknick-festival för mig! Istället åkte jag, Hanna N, Hanna A, Larne och Emelie ut till Instön och solade, åt jordgubbar och mådde bra i allmänhet hela fredagen. På kvällen nångång mötte vi upp Krus, Gun & co och tog oss vidare till Nordön. Där hittade vi en klippa som var som skapad för att just vi skulle grilla korv, dricka billigt, franskt rosévin och äta chips på den.Tanken var att vi skulle tälta där, och Hanna hade argumenterat med sina föräldrar i många timmar för att få ta med deras stora, fina tält, och till slut lyckats. När vi var därute kom vi dock på att det tar förbannat mycket tid att sätta upp det där tältet, och inte är det det allra roligaste man kan göra heller - och istället bestämde vi oss för att inte ha något tak mellan oss och  himlen.Solen hann gå ner och göra Marstrand med omnejd såhär vackert, och den hann gå upp igen innan vi till slut la oss på klipporna för att få sisådär två timmars sömn. Jag och Gun hann även med att näst intill ta livet av oss själva genom att nästan, nästan ramla överbord från Lappens båt.

Fin kväll, himla fin kväll.

Fin långhelg väntar mig, och förhoppningsvis dig med

Allt är fint nu, det är sommar, och bara det är underbart. Dessutom kommer jag leva länge på vad mina vänner gjorde för mig på min födelsedag, de är verkligen helt fantastiska! Jag är dessutom ledig imorrn, eftersom treorna tar studenten då, så det är en fin långhelg som väntar! Imorgon kväll blir det studentfesten, vilken jag gissar kommer bli en allt annat än dålig tillställning. På fredag, ja då vill jag befinna mig här;

image315

Försommar. Nästan 30 grader och så soligt att man vill slänga allt som inte är bikini och jeansshorts. Göteborg. Endagsfestival. Folk. Ja, jag tror inte att det kan bli så mycket annat än en helt fantastisk dag, och för att försäkra mig om detta så tar jag förstås med mig min älgfilt! Säg till om du vill följa med mig, jag är glad och lycklig och vill så gärna ha med varenda kotte jag känner! :D

Puss, jag är ledig imorrn så jag är inte ens arg på mig själv som sitter här när klockan närmar sig halv 4. HAH!

hits