The P-word

Jahopp, nu kommer tjejerna visst hit och grillar istället. Här sitter jag och är svettig i mjukisbyxor. Ostädat är det också. Finns det någon mat? Nej, det gör det inte. Det där med planering alltså, det där som vi aldrig nånsin riktigt lyckats med...

image220
Oplanerande ligan - det syns väl i och för sig ganska tydligt

Jag är så fruktansvärt jävla arg

http://www.flashback.info/showthread.php?t=654085

Jag sparkade just i tre gånger i badrumsväggen. Jag ser rött. Jag har nog inte varit så arg på jävligt länge, snart krossar jag tallriken brevid mig. Att det uppenbarligen finns så mycket folk, med åsikter som är både så kvinnofientliga och rasistiska att man blir spyfärdig.Att jämföra en våldtäkt med "att lämnar man sin cykel olåst så får man skylla sig själv om den blir stulen" var bland det vidrigaste jag läst, nånsin!  Det här, skrivet av moderatorn på forumet, hamnar också högt på vidrighetstoppen; "För övrigt så får man hoppas att de lärde sig den hårda vägen.Leker man med elden så"

En kvinna (eller man också för den delen) ska kunna gå ut naken, följa med en snubbe/brud hem, och ändå ha all rätt i världen att sedan säga nej till sex. Om en tjej hade valt att ha sex med 100 killar på en dag, och sedan säger nej till den hundraförste, så ska det direkt accepteras och hon har all rätt i världen att säga nej. Ett nej är alltid ett nej, oavsett vart, när och vad som hänt tidigare.

Människorna på det där ofantligt vidriga forumet pratar om att tjejer "provocerar fram våldtäkter" och langar fina citat som det här "det är snarare brudarna som borde straffas, inte snubbarna." -  att säga så är framför allt enormt nedvärderande gentemot männen. Att säga att en tjej provocerar fram en våldtäkt är att säga att män är djur, som inte kan kontrollera sig själva, utan är tvungna att våldta en tjej som först visat intresse, men sedan sagt nej. Jag är så enormt trött på det resonemanget, som grundar på att kvinnan ansvarar för både sin egen och mannens sexualitet. Om kvinnan säger nej, då är det fortfarande hennes fel att hon blir våldtagen, eftersom hennes kjol, ljusa hår, röda naglar, gröna strumpor, vita cykel, eller kanske vad hon åt till frukost, gjorde att mannen inte kunde stå emot, det är alltså kvinnan som ansvarar för vad mannen gör. Nähä, så män är inte varelser som kan tänka själva, nähä nä. Inte konstigt att jämställdhetsdebatten inte kommer nånvart, när man valt att värdera halva befolknigens intelligens och kontrollförmåga till en 2-årings.

Män har, generellt sett (psykopater finns ju alltid, av båda kön, men det hör inte hit) inte alls någon bristande förmåga, vare sig när det gäller kontroll eller intelligens. Jag är grundligt trött på att tjejer ska få ta ansvar för idiotiska killars handlingar, ansvar i form av hur de klär sig, beter sig, vad de säger och gör - bara för att rättsväsendet vill gulligulla med våldtäktsmän och bortförklara deras gärning på samma sätt som man bortförklarar något dumt ett litet barn har gjort.


Att sedan säga att alla "blattar" är våldtäktsmän... Det gör mig mörkrädd att det fortfarande finns folk som är så inskränkta och i vuxen ålder inte ha lärt sig att se människor som just, människor, och inte enbart hudfärg.

"Men du kan väl inse att "män" och 4 kåta somalier inte är samma sak?",
" -Men, är du helt jävla pantad? Jämför inte män med somalier!"  
Åter igen undertecknat den intelligente moderatorn på Flashback.


Kommentarer känns överflödiga, när det gäller deras rasistiska åsikter så är det nästan skrattretande, om än skratt blandat med spya. Jag blir så arg, jag blir så jävla arg och så ledsen över att det verkar finnas så många som sett så lite av världen, så lite av människor, att de inte ens kan se människor som människor.

Nej, nu jävlar, nu ska jag krossa tallriken med en hammare. Fyfan.


Första maj

11999-219
http://www.socialdemokraterna.se/stenungsund

Antagligen årets mest hypade onsdag

image217


Sådär snygg
 vill jag också gå runt och se ut! Bomb, så att säga.

Förövrigt har jag textkommunikation right now, jag har just skrivit klart mitt referat från rättegången - och dessutom har snäll Peter kollat över mitt 1 maj-tal :) Snel lärare, fast jag lär nog ändra tillbaka lite. Han ville ta bort "frihet kräver rättvisa"-avslutningen - det är ju det som är hela grejen!

Jaja, ikväll blir det partyparty med de bästa, vi börjar med grill hos Jenny, efter det är planerna för denna överskattade kväll ännu inte helt bestämda. Men det kommer bli fint, det blir alltid fint med de finaste vännerna.

Just nu och inför 1 maj

Just nu tjockar jag mig med chokladpudding, det är så sjukligt gott. Strax ska jag övningsköra ut till Marstrand, det finns nog inget vackrare än havet på våren! Sen ska jag ägna mig åt att skriva på mitt 1 maj-tal, uh jag är redan nervös...

Kom gärna och kolla på mig förresten! Stenungstorg 1 maj, exakt tid, ja det återkommer jag om, men på förmiddagen. Kan väl vara fint att höra Sussi prata om rättvisa när du är bakis och lagom vaken?

image215
SSU:s kommunledarutbildning, Bommersvik 2008 - vilka minnen!

70-talsblommorna

Maha! De här gula blommorna runt omkring dig, ja, de är så fruktansvärt fula att de är underbara! De påminner mig om gräsliga 70-talstapeter, tänk er en lägenhet på 70-talet. Orange kylskåp och frys, grön korkmatta - och mina blommor som tapet!

Det är väldigt fult och jag blir väldigt glad. Puss, liksom.

Tisdagshatet

Jag tror jag har skrivit tidigare hur jävliga jag tycker tisdagar är. Ta bort den dumma dagen, skjut den! Blööö, dumma dumma tisdag. Måndag, onsdag, torsdag, fredag, lördag söndag. Perfekt.


Men det är soligt och varmt i alla fall, jag har bikini och schteeekstolen är framtagen, så nu ska jag ta mig till den och min bok och glömma att det är dumme-tisdag.

image212
Nästanmaj förra året

Natti.

Nu ska jag försöka sova i fem timmar, sen blir det nationellt prov i engelska, för hela slanten!

Godnatt!

Min underhållning för kvällen...

image211

...såg ut såhär. Med massa gott satt jag, mami och hennes vän bänkade framför alla hemskheter filmen erbjöd. Otroligt bra film var det ändå, kan inte tänka mig att den lämnar många oberörda!

Förövrigt har jag övningskört en hel del idag, lagat mat med liten bror och vart allmänt off och bakis. Såna dagar är sköna, ibland. Väldigt ibland, men idag kändes det utmärkt, faktiskt :)

Godnatt!

Hannas 18-årsfest!

Igår var en rolig kväll, en enormt rolig kväll. Det var mycket, mycket längesedan jag hade så roligt! Min underbara, fina Hanna Atterskog hade, efter att för några veckor sedan  äntligen blivit stor, fest till sin tja, sin egen ära. Det var galet kul, och något som var extra kul att det var så mycket folk som jag kände - från helt olika ställen som var där! Fredkullafolk, de jag känt sen jag var 4-6 bast sådär, mina Angeredsbarn, de allra bästa dessutom, lite nuvarande klass, lite Fokus fikus Europa och övriga Mimerskids. Det tyckte jag om. Speciellt att Iris och Adele dök upp, helt totalt oväntat. Sånt gillar jag skarpt.

Hanna hade dessutom sin fest tillsammans med sin vän Lina, så det var en herrans massa folk jag aldrig sett tidigare - också. Sånt gillar jag extremt skarpt.

image209


Jag och Hannah läste upp våran dikt för Hanna på scenen, sen fick hon våran fantastiska present (bild kommer när jag orkar) och så grät hon en skvätt. Det var väldigt fint, alltihopa.

Tack för igår, allihop, speciellt bästaste Hanna!

THE kulturtant

Nu ska jag på teater, och sen blir det kvällfika i solen tillsammans med Hanna Atterskog! Fin kväll.

Kick Off på Liseberg

Hela Liseberg var öppet, inklusive restaurangerna och barerna, och gratis denna onsdagkväll - bara för oss! :D (Burger King inkluderat, bara gå och plocka på sig hur mycket hamburgare och stuff som helst, Sussi i himmelriket). Helt galet rolig kväll!

image194
Mat mat mat, och sjukt god mat, dessutom!

Mina blivande arbetskamrater är mäkta söta och hur hur härliga som helst;
image195

image196

image197

Efter att vi ätit och tjockat oss som bare den, så åkte vi massamassa, och fick en jäkla massa godis. Kom till mig om ni vill ha alldeles för mycket Ahlgrens bilar!

Sen hamnade vi på Tyrolen med grymt band och resten av Liseberg :D
image198

image199

image200

image201

image202

image203

image204

image205

image206

image207

image208


Jag gav mig själv sovmorgon idag.

Kick off :)

Dummis-blogg. Nu kom jag hem från kick-offen på Liseberg, sjukt kul och jag tycker om mina arbetshomies, mucho! :D Jag är lat som vanligt och orkar inte ladda upp bilderna nu. Jag ska sova gottig fyllesömn. nattpusstuss

Grattis Josefine!

...och finaste Larne blev idag myndig och en därmed en stor jävel! Jag hurrar en massa och skickar sju miljarder grattispussar till min fina vän.

image186

image187

image188


Selina

Finaste kusin är numera hela 4 år!

image180

image181

image182

image183

image184

image185

Kort resumé av helgen

Just det, det var ju en helg också, en trevlig sådan. Jag har väldigt många bilder från lördagen, som tillbringades hos Emmy. Jag skulle klassa ganska så många av dem som ganska så roliga, speciellt flertalet av de på Filip. Det är som sagt ganska många bildr, och jag har inte riktigt orken att förminska dem nu, det får bli imorrn. Nu finns det något att se fram emot, hoho.

I fredags var jag ute och åt massa gott på Barsidan, tillsammans med min kära gudmor. Vi pratade framtid, hotell, hennes nya jobb, konstiga män och kläder. Hon är bäst, min gudmor.

Just det, dubbla träningspass på söndagen också, ganska kort efter att jag kommit hem från Emmy. Först spinning och sen Core direkt därefter.

Så, nu har ni alibi för hela helgen, om än i lite mystisk ordning. Har du funderat och undrat så är jag glad att jag har kunnat få  ett slut på dina funderingar.

Fina, fina dag

Idag har vart en så fin dag. Skolan, med endast tre lektioner på dagens schema, kändes helt okej, och det är så underbart mysigt när alla sitter ute i solen under rasterna! Direkt efter skolan cyklade hem, bytte skor en gång, sen bytte jag tillbaka, och cyklade till busstationen igen. Nödvändigt, jag vet, men det är så underbart att cykla i solen med Lars Winnerbäck i öronen. Lite var det dessutom för att det gick att cykla i kortärmat, utan att frysa idag, så då kände jag mig tvungen att göra det. Bara för sakens skull, sådär.

Jag tog i alla fall bussen in till stan, och sen vidare upp mot Liseberg! Så nu, efter fyra timmars introduktion, så kan jag allt om Trebellos kassa och alkohollagen och hur himla mycket olika frysar det kan finnas på ett och samma ställe.

Efter ännu en härlig cykeltur, med Lisa och Svahn den här gången (Kungälv har sin charm ändå, ingen kan gå två meter utan att träffa minst en man känner) så hann jag precis till Cashmere Mafia, perfect! :)

image179
Så såg jag ut idag, fast inte fullt så tveksam riktigt hela dagen, dock fullt så blek. Look, söt Wladi i bakgrunden. Och mitt gangstahood, förstås.

Just nu...

image178

...njuter jag och Surra av solen på altanen, och alldeles strax blir det, för första gången i år, middag utomhus! Wunderbart. Jag sitter på en röd pall.

Vemodiga aprilkvällar

Jag hade en dum dröm inatt. Eller, egentligen var den fin, och det tog en ganska bra stund efter att jag hade vaknat att förstå att den inte var sann. Den var fin, vemodig, men fin och kunde ha vart verklig, men den var dum. Den har gjort mig jättedunderöverkänslig idag. Som på bussen hem nyss, jag satt och tittade ut i aprilkvällen och började helt plötsligt gråta. På bussen! Över ett avsked som skedde för ganska exakt 6 månader sen nu, och som jag redan har gråtit två badkar över. Men på bussen! Bland massvis med folk! Det har bara hänt två gånger tidigare, och senast var det samma kväll som det där avskedet skedde, för 6 månader sen. Då grät jag på riktigt dessutom, floder, och jag var helt förstörd och hade svart mascara i hela ansiktet.

Nu grät jag bara tyst, jag grät inte ens, det rann bara tårar, de bara var där, när jag kom och tänka på en kort mening som sades, vid det där avskedet i november. Jag grät egentligen inte, jag blev bara så fylld av vemod och saknad, att det liksom inte fick plats, och då svämmade det förstås över.

Det är drömmens fel, den vemodiga, dumma drömmen har funnits kvar i mig hela dagen, och gjort mig till en überkänslig lipsill. Dumma, dumma dröm. Och lite vårens, det blir alltid så, såhär i april, jag blir nostalgisk och vek, inte ledsen på riktigt, bara alldeles för känslig och alldeles för vemodig. Ungefär sådär så att Aldrig riktigt slut med Lars Winnerbäck passar väldigt, väldigt bra.

Nu ska jag hoppa i badet med Bitterfittan och badkulor.

Min kväll i att-satser

Best of Blocket - Ordentlig Sussi-humor på en hel del av annonserna, jag garvar ihjäl mig! Jag är tråkig jag.

Förövrigt har jag ägnat kvällen åt;
-Att köpa nya däck (nee, mamma, jag var bara med som smakråd och bilexpert, förstås), så nu är bilen proppad med inte mindre än 8 däck! Tänk vad den stackarn får stå ut med. 
-Att köpa present till sötkusin Selina som fyller fyra på måndag, Bamsespel ftw! :D
- Att äta nudlar och sen kokosbollar framför Efterlyst och därefter Debatt
-Att snyfta lite till Debatt. Sätt jäveln på en öde ö, där kan han sitta. Någon klok sa "Vi ska inte behöva sätta våra barn i fängelse för att såna som han ska kunna gå fria". True. Ja, är det så svårt att lista ut vad programmet handlade om, om du inte såg det?
-Att inte se derbyt

Nu ska jag mata mina gnuer, och sen läsa lite i min kalasbraiga bok Bitterfittan, innan jag tar mig över till sömnens förlovade land.

image177

Min kjol

Idag har jag sytt en blå kjol.

 image174  image175

image176

(förlåt för halvusla bilder)


Tingsrätten och Liseberg

Gårdagen började tidigt värre, när klockan var 9 var jag redan inne i stan, med mediaklassen, för att checka en rättegång vid Tingsrätten, inne i stan. Rättegången vi såg och skulle skriva om berörde en misshandel och var ganska intressant. Efter det blev det lunch med Frida, Lukas, Lenika och Jenna. Gott. Därefter skoköp till Lukas. Sen åkte de hemåt skolan, medans jag skulle vara kvar inne i stan - eftersom jag hade kontraktskrivning mm på Liseberg några timmar senare.

Så timmarna mellan 13 och 16 ägnade jag åt de flesta av stadens affärer, i sällskap med mig själv, mysigt, vi gillar varandra och åt att konstatera att jag är en aning pank. Uhu.Klänningsprovning är ett, av mig väl beprövat, tidsfördriv. Att klänningarna skulle passa allra bäst på en skolavslutning är nog ett uttryck för mitt hjärtas inte så hemliga längtan om lov.

Stax före 16 befann jag mig utanför Liseberg och vem är den första jag träffar, om inte Brwen! Min gamla klassis :D Vi ska jobba ihop i sommar, haha, blev chockerad och glad, när vi, efter ett tag fattade att vi skulle till samma ställe.

Väl vid Trebello, var det fullt med folk, och det bjöds på dricka och nachos. Jag skrev mitt kontrakt, tjötade med mina blivande jobbhomies och fick mina sjukt snygga kläder! Jag kommer vara så bomb i sommar att det finns inte! Speciellt min mössa är het, jag kan inte ens se på den utan att lägga upp en asgarv.

image172

Efter det var det en överrasknings-kickoff, spelhallen hölls öppen och Liseberg gjorde tappra försök för att få oss dragna.

Det kommer bli en bra sommar tror jag, folket är trevligt och ja, jag tror att det blir kul, helt enkelt :)
Och förresten, en av arbetsledarna är så sjukligt jävla fin. Han är helt enkelt... ja, helt obeskrivligt vacker. Ni som känner mig vet att sånt inte hörs från mig särskilt ofta, tänk att till och med jag kan chockera. Jag hoppas verkligen att jag inte får honom som arbetsledare, då kommer jag tappa allt glas och porslin som Trebello äger så fort han kommer i närheten. Gosh vad jag älskar när det dyker upp nån sån, som får mig att bli 12 år igen! :)

(anledningen till att jag publicerar det här idag, en dag försent, är att jag skrev ett långt jävla inlägg igår kväll, men det försvann. Då blev jag så arg att jag var tvungen att skriva om det idag. Sjukt logiskt, jag vet).

mad world

image167

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

Jag har under veckan följt Englas öde ganska noggrant, och fått rysningar och tårarna har bränt för varje artikel och varje löpsedel jag har läst. Nu har historien fått sitt avslut och jag låter helt enkelt tårarna rinna, såhär i natten. Det här fallet representerar allt som det här landet, den här världen, borde vara botad och fri från för länge sen. Jag blir så arg, jag blir så ledsen, jag kan helt enkelt inte ta att världen, idag 2008, ser ut såhär.

there's nothing I wouldn't do for you

image166

Nu ska jag leka med mina kompisar. Om inte jag ser jättetuff och jättearg ut så får inte jag vara med och leka. Därför gör jag det.

Jävla snorunge

Usch, jag är riktigt sur nu, jag försökte just, för andra gången, att få bort de där förbannade rödvinsfläckarna från min nya, fina kjol. Ta Bort-medel + vatten fungerade verkligen inte, förstår inte varför jag försökte med samma metod en andra gång.

Google är som alltid min bästa vän, och fullt med kloka damer och herrar har skrivit massvis med tips, allt från potatismjöl, kokande vatten till Vanish. Jag ska börja med att koka den stackars kjolen, det kommer se rättså sött ut, tror jag bestämt.

Jag är faktiskt riktigt ledsen över det där, jag tyckte om kjolen och ville dessutom alltför gärna ha den ikväll. I-landsbarn med lyxproblem, snyt dig.


Alla vill hjälpa Suss,det är fint, i alla fall =D

55 minuter av självspäkning

Jag har just kommit hem från Sportlife, efter 55 minuters spinning. Jag trodde under vissa stunder, helt allvarligt, att jag skulle ramla av cykeln och svimma! Helt galet jobbigt, och det finns inget som slår de långa spinningpassen när det gäller att framkalla mitt svett! Galet. Nu efteråt känns det förstås hur skönt som helst, sådär helt slut i kroppen, på ett väldigt härligt sätt, som det alltid gör efter en hård träning, gott värre!

Just nu sitter jag nyduschat och äter mackor med sallad på, grovt bröd förstås, jag tycker alltid att det är det allra godaste efter träning :)

image162

Ikväll blir det mest deg, ska träffa Hanna och Josefine en sväng, det blir mys.Tillsammans med mina fina flickor kan man aldrig ha tråkigt, jag lovar dig.

Imorgon ska dagen börjas med träning, igen, så tidigt som 9.15, tillsammans med ovannämnda favorittjejer, sen åker vi direkt från Sportlife in till stan. Helhelg med barndomsfavoriterna - blir det bättre?

Sagan om de röda skorna

Det var en gång ett par skor (fast bara den ena fick vara med på bild). Skorna hade en gång haft varsin rosett, fast de där rosetterna hade aldrig vart särskilt snitsiga, om sanningen ska fram. De osnitsiga rosetterna var i alla fall borta, så nu var skorna verkligen inte snitsiga, inte det minsta, utan riktigt tråkiga....


Men så en dag, idag, till och med, så drog skornas ägare fram lite sidenband, brände de i kanterna, så att de inte skulle gå upp...


...sen strök hon banden, så att de skulle få lite markerade och tydliga kanter, och tog sedan upp nålen, såg mäkta koncentrerad ut och sydde en rosett av banden...


...och plötsligt fanns det bara en tråkig sko och en ganska så gullig sko :D


Efter att samma procedur upprepats en gång till så fanns det plötsligt inte bara en, utan två ganska så söta och gulliga skor, och skornas ägare var glad...
image160


...slutet gott, allting gott :D

Godmorgon

Nu ska jag ta mig upp ur sängen, fixa något ätbart för att sedan ta mig bort mot naturkunskapen. Genom rullgardinen ser det ut att vara riktigt fint väder, och jag hoppas att den inte lurar mig! Cykla i vårväder, med något som klingar vackert i öronen - då kan man bara inte vara annat än glad!

En grej som skaver i mig och som jag måste göra något åt, är rödvinsfläckarna på min nya, fina kjol... Har inte lyckats få bort dem med Ta Bort-medel och får fan se till att skaffa mig Vanish och hoppas på att lyckan är större där. Dagens största I-landsproblem, det och engelskan. Hyfsat lyckligt lottad är man nog, ändå :)

Ska jag kanske byta namn till dygnsrytm-ur-led?

När ska jag lära mig? När fan ska jag lära mig att sova i tid? Jaja, nu ska jag lyssna klart på Håkans För en lång lång tid, sen se Betnérs fittpiercing-klipp (det kom upp när jag skulle söka på Håkanlåten, F, liksom, och nu känner jag mig tvungen). Upp 6.40 imorrn, det är ganska underbart det. Fast det har varit en fin dag, mycket, så jag klagar egentligen inte, inte  på någonting alls :)

Natti

Hanna 18 år!

image150

Idag fyller min fantastiska vän Hanna Atterskog hela 18 år och blir äntligen stor! Jag och Hanna har känt varann sen jag flyttade till Kungälv, då var vi 6 år och gick i förskolan tillsammans. Efter det började vi ettan, och höll då tätt ihop, tillsammans med Hannas syster (grattis till Lisa också, förfan!) och Hannah Nilsson. Vi hade en koja uppe i skogen och Hanna gick varje rast ner till Skafferiet, ICA-affären, som var en bit utanför skolans område och strängt förbjuden att gå till, och köpte äpplen eller tuggummin. Ingen annan fick vara med i våran koja och de andra barnen i klassen tyckte nog inte att vi var speciellt snälla. Sen följde åtta år av miljarder händelser, av olika slag, och skulle jag berätta om alla minnen jag har med fröken Hanna så skulle det bli en smärre roman.

Nu, liksom i ettan, är Hanna en utav mina absolut bästa vänner, men vi har bytt högkvarter för all bullshit vi snackar, från kojan till Frank's Café. Där kan jag och Hanna sitta i hur många timmar som helst, för det mesta går snacket om konstiga pojkar, och om hur fan jag alltid lyckas trassla till mitt liv till en enda soppa. Hanna brukar vara bra på att trassla upp allt i den där soppan, jag förstör och Hanna fixar till - bästa psykologen man kan ha, helt enkelt.


image153

Kroatien, första kvällen därnere, lite mer än en aning onyktra; Den första av bilderna tas, jag och Hanna tittar på den, utbrister;
-Vafaaan! Sådär ser vi inte ut, sådär fula är vi inte! Vi är ju SÖTA, alltså, vi är ju söta, EGENTLIGEN! Kom igen, nu tar vi en bild där vi är söta!

Resultat; andra bilden. Lagom lyckat, vill säga.


image154
Det jag ville säga med det här inlägget är alltså, egentligen; Grattis, bästa barnet, hoppas din födelsedag blir alldeles fantastisk!
Jag älskar dig(förresten, jag är glad, förutom att det är Hannas födelsedag, så blev rättegången inställd imorse, så vi ska dit på måndag igen. Jag missade alltså inget, yiha!)

Knasdag

Jag blev vresig imorse. Riktigt vresig. Halv nio får jag ett sms om att vi ska på studiebesök på Tingsrätten - klockan 9! Lovely. Hade ingen aning om det, eller, i alla fall hade jag glömt att det var idag... Suck på mig. Dit kom jag ju förstås inte på en halvtimme, och eftersom den lektionen upptar nästan hela dan (svenskan var dessutom inställd...) så är jag hemma fortfarande.

Just nu ligger jag i sängen och äter tortellini och köttfärssås, yummie. Jag har en lektion (en på heele långe dagen...) klockan 14.30. Jippieyay.

Äh, nu ska jag fortsätta äta.

Dumma, sena nätter med dumt, sent plugg

Suck. Nu visar klockan 01:46 och jag är just klar med mitt turismarbete. Att jag aldrig lär mig. 7 sidor + framsida blev det till slut, iallafall, och ganska bra. Ganska bra, det kunde vart bättre, om jag börjat tidigare. Men nu är jag en idiot som aldrig lär mig och ja, det är bara att se glad ut. Lite bra är jag ändå, som fick ihop hela arbetet, rätt så snyggt, på en kväll.

Naturkunskapsprovet däremot... Jag kommer att få stackars Reine att gråta blod när han rättar det. HUH, inte bra.

Förresten,
jag gillar att det finns människor som är precis som jag.

Godnatt, nu ska jag upp om 4,5 timmar, WIE! Fast nu är jag pigg. Dessutom har jag ont i magen, jätteont. Jag har haft datorn på magen i ett antal timmar nu, det kanske beror på det? Nån strålning eller något? Strålar sönder magen. Min mage är strålande, det du.

Jag orkade inte med att bannern inte ville visa sig, det gav mig krupryck. Jag blev så arg att jag bytte till ett utav de teman som redan finns. Sjukt fult, helt galet, förutom maten förstås. Nu får jag nästan krupryck över att det är fult och sisådära istället, men men, det får jag fixa imorrn. GOSH.

Grattis Alex + lite övrigt om helgen

Lördagen började tidigt, redan vid 8.45 var jag och Hanna, efter en springtur, framme vid Kungälvs busstation, där i mötte upp Filippa och Carola, och tillsammans med dem bar det av mot Mölndal, där SAP:s DÅK skulle hållas för året. Dagen blev låång, men med massvis med folk och en hel del intressanta diskussioner! :) Vid 18.30-tiden var jag hemma igen, och direkt efter en snabb dusch och byte av ordentlig-kläder till festkläder så slängde jag ur alla motioner, protokoll och andra papper angående politik och kastade istället ner smink, ännu lite mer finkläder och sprang mot bussen som skulle ta mig till min vän Irma! :D

Väl där fanns redan, förutom min Irm, även Johanna och Natha och en timme till ägnades åt att locka/platta hår och gnälla över klänningar, halsband, skärp vs. inte skärp m.m. När vi tillslut var nöjda och glada (så gott som...) så begav vi oss mot Kortedala för att fira Alex som fyllde 18! Efter en bra stunds väntande på David och Simón som skulle möta oss vid torget, så hamnade vi äntligen där! Kvällen blev hur kul som helst, med tårta, fri bar och kalashärliga människor! Tack och grattis igen, Alex!

image147
1 & 2: Födelsedagsbarnet och den galet fina och goda tårtan!
3: I väntan på de bortirrade barnen som skulle möta oss
4: Natha, Johanna och Suss
5: Fina Irma och Johanna
6: Jag, Nath och Johanna igen. Jag ville ju se dom, som ni nog förstår!
7: Sjunga för Alex :D
8: Haha, Suss och Irma tog en toa-fjortis-bild xD

image148
1: Peeps
2: Irm, Alex, Johanna
3: Marko och jag i djupa diskussioner
4: Galen bild, men YAY :D

(ingen vet riktigt vad Irmas kamera lever för liv, men egen vilja har den i alla fall)

Någon gång vid 3-tiden befann jag, Irma och Johanna oss hemma hos Irm igen, efter alldeles för många fyllesms per skalle så somnade vi gott, och mådde otroligt mycket bättre än när vi vaknade...

Snygg, liksom.

Tyvärr var det inte bara baksmälla, jag fick surt konstatera att jag hade feber och har under dagen gått runt och vart allmänt seg och degig, det blev därför inget SSU-möte för mig idag, det är då tur att det finns en snäll vice ordförande!

Fredagen... ägnades åt att övningsköra, fram tills klockan visade 00.30, jag fick samma dag hem ett papper om vilken dag teoriprovet är bokat till... Panik och ångest säger jag bara. Samma ord kan även användas för att beskriva hur jag känner för naturkunskapsprovet på tisdag och den 7 sidor långa inlämningen i turismen som ska lämnas samma dag, som jag fortfarande inte börjat med....

Usch på det och usch på söndagnätter, då jag aldrig kan sova! Bra helg har jag iallafall haft, hektisk men rolig och givande lördag, deg annars!

Förresten, förutom att jag inte kan sova så är jag arg nu, sjukt arg och irriterad. Ni ser varför. Bannerjävel! HTML-skit! GAH luffarsmörja. säger då det.


"så att nallen inte vill gå och krama nån annan"Sveriges kung. Sveriges enda jävla kung. Han är mästerlig, ingen kan ens komma i närheten. Just det här klippet kan jag se hur många gånger som helst och tycka att det är lika klockrent och underbart varje gång. Speciellt det med nallen, ljuvligt. Magnus Betnér är min största idol. Han och
Hanna Fridén. De två borde styra Sverige.

Nu ska jag gå ut i det fina nästan-vår-vädret och plugga samhäll. Det första är helt underbart, det andra får gå. Det är faktiskt ganska intressant, de stunderna när jag kan läsa utan att tänka på Kristina Ahlsén och bli arg och grinig.
Pyss!

Håltimma för att Peter Olofsson och hans ungar alltid är sjuka

Jag lyckades, med enorma kraftansträngningar, att ta mig upp ur sängen vid 8-tiden  imorse och när jag, som en zombie, kommer till skolan är det första jag får höra... att jag inte har någon lektion!  Ingen textkommunikation = ingen lektion alls mellan 9.25 och 12.50. Dumma, dumma Peter Olofsson! Puss liksom, jag gick upp vid 8 när jag hade kunnat gå upp vid 12, man kan bli bitter för mindre. Men det blir jag inte, och inte för detta heller, jag har börjat mitt positiva liv (nej, inte HIV-positiva) och ska vara för jävla glad hela tiden. Jag utnyttjade tiden fint och gjorde klart mitt svenskaarbete, bra.  Sen cyklade jag hem igen, bättre saker än att sitta och ruttna i H-huset kan man ju faktiskt göra. Nu sitter jag här, har svarat på lite mail angående SSU, lyssnar på Håkans nya och borde äta nåt snart. Tortellini, ffs.

Förövrigt bjuder dagen på en ombudsträff med alla Stenungsunds ombud till SAPS distriktsårskonferens, kanske var det även läxförhör i svenskan idag. Isåfall har jag lite att göra. Hoho.


image146
Jag vill tillbaks till Barcelona, eller iallafall ha riktig vår nu!

Du ska få ett diplom för att ha rubbat min existens, det enda i sitt slag

Lars Winnerbäck - Aldrig riktigt slut

Varje gång jag ser dig så kommer jag, kanske för alltid, färdas bakåt i tiden i raketfart, bli nervös, känna hjärtat slå rekordfort och vara 15 år och riktigt kär för första gången igen.Men tills det sker igen så tänkte jag ägna mig åt additionen nedan, vars summa är en fanatisk helvetesanalys. Grattis till mig och sådär.
image144+image145

hits