Aggroinlägg apropå fega lögner och andra mjäkerier

Mänskligheten gör mig besviken gång på gång. Bleh. Jag borde väl sova. Jag hatar att jag har totalvänt dygnet, sitter uppe till 8-9 på morgonen och inte vaknar förrän 16-tiden. Hatar hatar det. I övrigt har det var en trevlig dag idag, lite skum dock, mina vänner är helt klart världens bästa, iallfall.

Fast det var ju inte det jag skulle säga, jag skulle ju säga hur otroligt besviken jag blir av att inte en jävel klarar av att hålla sig till sanningen.

BLÄ.

Hejdå, jävla offer för er egen feghet. MJÄKIGA är vad ni är. Och mjäkighet är det värsta jag vet. BLÄ igen.

The Stay Up Elite

Klockan är strax 8 och det börjar kanske bli dags att lägga sig snart, natten har jag ägnat åt att prata om det viktiga i livet med Oliver. Julia har även gett mig fyllerapporter under hela natten, och bedyrat att hon älskar mig. Det känns fint.

image38
Det här är mitt och Olivers gemensamma kärleksbarn, EMU, han är väldigt fin och älskvärd. Jag har inte kunnat se den här bilden en enda gång utan att få ont i magen av skratt, så glad gör min lille son mig :D

image39
Jag råkade uttrycka mig, kanske lite väl starkt, om vad jag tycker om blonderade killar. Då kontrade Oliver med att lägga ut en elak bild på sin bilddagbok, där han klippte ihop utvalda delar av vad jag hade sagt, för att få mig att framstå som exceptionellt elak. Ungefär som de gjorde med deltagarna i Big Brother och alla andra hoppa-i-säng-såpor som gick för några år sedan.

Klockan är nu lite över 8, och jag ser att mina kära grannar mitt emot har gått upp och är i full färd med att äta frukost. Radhus vet ni, man vet mer än vad man vill om the neighbours. Kanske är det dags att lägga sig, som sagt, eller så väntar jag på att mamma ska vakna så att jag får lite sällskap till kvällsmaten/frukosten.

Oliver emobloggar då och då på
http://sectiono.blogg.se , ifall det skulle ligga i någons intresse. Kan dock påpeka att mina reflektioner räcker gott och väl.

Godnatt, typ.


God Jul!

Yes, så var det julafton igen. Det har varit en väldigt bra sådan iår, jättebra hela dagen. Jag har inte ätit något nyttigt på hela dagen, inte något, och druckit alldeles för mycket kaffe. Så mycket så att min mage bokstavligt talat rör på sig, liksom bultar, känns ungefär som i den där Samarin-reklamen (eller, visst är det Samarin?) där magen pratar och skriker att den inte orkar mer. Det är en lite äcklig känsla, men jag är så otroligt glad idag så att den blir till lite mysäcklig istället.

God Jul allihop, jag är 110% glad och lycklig och sitter och ler och ser mysfånig ut, så jag delar gärna med mig av lite glädje.

image37
Jag och min kusins bidrag till skörden av 2008 års julkort.

Klena, dumma hörlurar!

Jag är nog smidigast i världen. Jag drog nyss sönder ett par hörlurar till datorn, ett par till! Jag tror det är tredje paret jag har ihjäl. Jag drar verkligen sönder dem, nej, inte drar, sliter! Fråga mig inte hur... eller... jag vet ju det. Faktiskt. Det är så, förstår ni, att jag kan inte lyssna på musik vid datorn utan att snurra runt, runt på datastolen. Är det då natt och jag har hörlurar i, eftersom jag är en så god människa, och inte vill väcka någon, så snurrar inte hörlurarna lika bra som jag gör. Det kan resultera i att de antingen stoppar farten så att stolen stannar, snurras runt min hals, som en strypsnara, eller, när farten väl har kommit upp litegrann - rycker sönder hörlurarna.

image36
Vet inte hur tydligt det syns, men själva "piggen" dras alltså loss från resten av hörlurarna, smart.com
Grattis Susanna, du har en otroligt kass ovana, det är nog dessutom ganska underhållande för grannarna att se från andra sidan trädgården.

Tur att hörlurar är ganska billiga ändå, så klena som de är! (rationalisering, det ja. Psykologiprov på måndag, vet ni).

Vi har förklarat krig mot Kristina Ahlsén, om någon är intresserad. Details tomorrow.

Klassfoto

11999-35
Förutom hon som sitter och glor rakt upp i taket och ser nonchalant och jävlig ut, så är min klass ganska gullig.

Nya, helt bedårande grannar!

Min hals är ett helvete, jag låter som en skadeskjuten kråka och går runt och nyser hela tiden. De människor som ägnar sig åt att läsa min stackars blogg måste tro att jag är sjuk hela tiden, men jag tror snarare att det är så att då har jag så väldigt lite för mig, och har tid att sitta och skriva alldeles för långa inlägg.

Iallafall, det jag ville säga var att min granne var här för några timmar sen och ville låna vetemjöl, vilket de förstås fick. Nu kom han och hans treåriga dotter hit igen, med en ny påse mjöl.... och en påse lussebullar!

Jag är glad, det gjorde min dag. Jag tycker väldigt mycket om mina nya grannar. Tack Tyra, och din far, som jag inte minns namnet på.

Åh, gott! :D

hits